Antoní Massaguer

Per vèncer cal anar-hi, anar-hi i anar-hi!


dilluns, 23 de gener del 2012

Imatges i crònica de l'acte popular i festiu

A Berga es venen mig miler d’estelades i senyeres per la campanya de l'Assemblea Nacional Catalana

Més de 300 persones "donen la cara" a l'acte de 'Berga per la Independència' i ja en sumen més de 7000 arreu del món

L'entitat 'Berga per la Independència' va atreure centenars de persones a l'acte que durant tot el dissabte va organitzar a la Plaça de Sant Joan de Berga, aquest passat dissabte 21 de gener. Moltes de les persones que es van acostar a l'estand es van poder informar sobre els objectius de l'Assemblea Nacional Catalana, on s'integra l'entitat berguedana. A través de diverses campanyes, l'Assemblea busca la mobilització de la ciutadania per tal de convocar un referèndum d'independència el 2014.

Una mostra de l'èxit d'assistència a la jornada són, d'una banda, les xifres de vendes. 'Berga per la Independència' va vendre 400 estelades i senyeres rígides i amb la consigna "assemblea.cat", en el marc de la campanya impulsada com una de les accions de l'Assemblea Nacional Catalana, i que consisteix a col·locar el màxim de senyeres i estelades als balcons d'arreu de la nació. L'entitat va decidir animar la participació oferint una xocolatada a les persones que s'atansaven a la plaça.

D'altra banda, la jornada festiva també va servir per gravar 25 entrevistes a diversos assistents que s'utilitzaran en el document audiovisual 'A les mires del cel', amb què 'Berga per la Independència' vol mostrar com es veu la situació política de Catalunya actualment, en el marc de l'estat espanyol. A més, 300 persones van donar la cara en el marc de la campanya 'Dóna la cara per la Independència', que consiteix en difondre a través d'internet els ciutadans que donen suport a aquesta opció.

La jornada de dissabte organitzada per 'Berga per la Independència' pretenia difondre les campanyes que s'impulsen des de l'entitat i acostar-la als ciutadans i ciutadanes a peu de carrer.

A continuació les imatges de la jornada i un vídeo de l'actuació dels Eskac i Mat:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada