Antoní Massaguer

Per vèncer cal anar-hi, anar-hi i anar-hi!


diumenge, 18 de novembre del 2012

Dijous 22: Acte comarcal amb Carme Forcadell

La xerrada versarà sobre el fet que el proper 25 de novembre, tothom ha d'anar a votar, i cap vot independentista ha de quedar a casa. Carme Forcadell proposa que cal traslladar el clam de l'11 de setembre per omplir el Parlament de diputats disposats a treballar perquè Catalunya sigui el proper estat independent d'Europa. I és per això que us volem convidar a tots a participar a la xerrada que ens farà la nostra presidenta, Carme Focadell, aquest dijous dia 22 de novembre a 2/4 de 9 del vespre al teatre Patronat de Berga.
 
 
 
Carme Forcadell i Lluís és fundadora de la Plataforma per la Llengua, membre de l'executiva i vocal de la junta d'Òmnium de Sabadell i presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana.
 
Llicenciada en Filosofia i en Ciències de la Comunicació per la Universitat Autònoma de Barcelona i Màster en Filologia Catalana per la mateixa universitat. Ha treballat de funcionària del Departament d’Educació des del 1985, coordinadora de normalització lingüística del Servei d'Ensenyament del Català del Departament d'Educació des del 1992 i des del 2004 assessora de llengua interculturalitat i cohesió social del Vallès Occidental. Ha publicat material didàctic i llibres de llengua i literatura, així com un diccionari. També ha col·laborat en diversos mitjans de comunicació escrivint sobre planificació lingüística, llengua, identitat. Col·labora des de fa molts anys en diverses entitats, membre de la Comissió de la Dignitat i sòcia de la Plataforma pel Dret de Decidir, d'on integra la comissió de comunicació. L’estiu passat va coordinar la marxa per la independència arreu de Catalunya i durant el mes de setembre fou una de les veus de l'organització de la manifestació "Catalunya, nou estat d'Europa".
 
Aquesta és la segona edició del cicle de xerrades per la independència, la primera d’aquest segon cicle va tenir lloc el dia 9 de novembre al casal de gent gran de Berga amb “Què passarà amb les nostres pensions?” A càrrec de Lluís Mosella i Pere Gabarra. Li va prosseguir la tarda de cinema al Cinema Catalunya amb la projecció del Film “Fènix 11*23” amb col·loqui posterior a càrrec de Jaume Duran, portaveu de la ANC_Berga, i els directors del film, Sergi Lara i Joel Joan i el protagonista de la història real, Èric Bertran, l’11 de novembre. Aquest cicle de xerrades no finalitzarà amb les eleccions del 25 de novembre, sinó que des de l’Assemblea de Berga i el Berguedà es seguirà treballant en aquest camí, que és el de la informació i el coneixement per a tothom.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada