Antoní Massaguer

Per vèncer cal anar-hi, anar-hi i anar-hi!


dijous, 24 de gener del 2013

Dissabte 26 vine a fer circular el CAT!

En el passat Ple de desembre de 2012, l’Assemblea Nacional Catalana de Berga va presentar una moció per promoure el distintiu CAT a les matrícules dels vehicles municipals. El proper dissabte 26 de gener l’acció surt als carrers de Berga amb la campanya “Vine i enganxa’t el CAT a sobre la E”.

L’Assemblea Nacional Catalana de Berga serà a la plaça Viladomat i a la plaça Cim d’Estela a partir de les 10 del matí i fins les 2 del migdia per tal de facilitar que totes aquelles persones que vulguin posar el CAT a les seves matrícules puguin fer-ho de forma gratuïta.

L’any 2000 l’aprovació de la modificació del Reglament General de Vehicles per part del govern espanyol va comportar la unificació del model de matrícules amb l’obligació de portar com a únic identificador territorial la lletra E. Aquest fet va provocar la desobediència civil i es varen distribuir milers d’adhesius amb el CAT que van ser motiu de denúncies de trànsit per part de la Guàrdia Civil i altres cossos de seguretat de l’estat. L’any 2003, però, es va produir el traspàs de competències de Trànsit i es va notar una reducció important del nombre de sancions. Actualment dins el territori català no es coneix l’expedició de denúncies per aquest fet.

 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada