Antoní Massaguer

Per vèncer cal anar-hi, anar-hi i anar-hi!


dimarts, 5 de febrer del 2013

L’equip femení FS Transcasserres llueix l’emblema de l’Assemblea Nacional Catalana

El futbol femení de Casserres porta aquesta temporada l’emblema de l’ANC en el seu equipament. Xavier Parcerisa, que n’és l’entrenador, ens comentava que “havia estat per iniciativa de les pròpies jugadores i que n’estaven molt il·lusionades”. Des de la delegació del Berguedà de l’Assemblea Nacional Catalana hem volgut donar suport de seguida a les joves i voldríem agrair-los la seva voluntat de fer país. També volem encoratjar des d’aquí i donar així embranzida a l’idea, que altres clubs esportius del Berguedà la secundin posant-se també l’emblema a la samarreta.
 
Així doncs, aquesta temporada, el Femení del Futbol Sala Casserres porta el distintiu de l’Assemblea Nacional Catalana a la part del davant, i l’estelada, darrere al coll. L’entrenador ens comentava també que “amb aquest gest l’Equip vol portar arreu del territori un sentiment que forma part de la història del nostre país”.
 
El Futbol Sala Casserres va néixer l’any 1988, i en la propera temporada celebrarà ja els 25 anys amb nous projectes i molta il·lusió, segons ens comentava en Xavier Parcerisa. L’Equip va disputar el primer partit un 17 de Setembre de 1988 i, va debutar amb victòria per 6-1 contra el Mas Janer (St. Cugat del Vallès).
 
En l’actualitat, estan en competició 3 equips: el FS PCIMAGINE Casserres “A”, que milita a la primera divisió territorial grup 4. El FS JARDINERIA CURRIU Casserres “B” (filial), que milita a la tercera divisió territorial grup 3. I l’equip femení FS TRANSCASSERRES Casserres “A” que juga a la tercera divisió femenina territorial grup 2.
 
L’equip femení va entrar en competició federada la temporada 2006/07 quan ja feia uns anys que jugava la lliga femenina del Berguedà. Actualment FS Transcasserres són: 1-Maria Bartrons, 2-Anneta Fígols, 5-Mercè Fígols, 6-Anna Hernando, 7-Kati Martínez, 8-Nerea Gómez, 10-Cristina Rial, 11-Xènia Coletas, 14-Ona Roca, 15-Judit Solà, 16- Marta Vilaró i 46-Carmeta Casals. Entrenador Xavier Parcerisa.
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada