Antoní Massaguer

Per vèncer cal anar-hi, anar-hi i anar-hi!


diumenge, 14 d’abril del 2013

Dimarts 16, dimecres 17 i dijous 18 d'abril: Actes itinerants per Berga durant tot el dia. Suma-t'hi!

La primavera catalana
 
Creus que Catalunya aniria millor si fos un país independent? Has pensat en ajudar a aconseguir la independència del teu país? Saps que entre tots ho podem fer possible? Aquestes són algunes de les preguntes que fem als ciutadans de Berga des de la comissió de l’Assembla Nacional Catalana (ANC) del nostre municipi. I els ho preguntem perquè hem de ser valents i fer front a totes les adversitats que ens envien des d’Espanya per tal de tirar endavant el procés d’independència.
 
I és per aquest motiu que l’ANC a Berga prepara tot un seguit d’activitats per a aquesta primavera 2013 i us animem a participar en el procés que ens està portant a la llibertat. Per això us convidem a afegir-vos a les nostres activitats:
 
Aprofitem l’avinentesa per donar suport a la campanya 'Per Sant Jordi, el llibre, la rosa i l’estelada al balcó’ promoguda per catorze entitats de la societat civil catalana i amb l’objectiu d’animar la població catalana a penjar l'estelada al balcó coincidint amb Sant Jordi. Per fer-ho possible, i facilitar que tothom que ho vulgui pugui lluir l’estelada al seu balcó o finestra de casa, un escamot carregat d’estelades i senyeres recorrerà els carrers de Berga la setmana vinent. Ens identificareu clarament perquè el cotxe amb què ens desplaçarem portarà una megafonia que us anunciarà la seva arribada i totes les accions que portarem a terme. L’inici d’aquesta campanya serà el proper:
 
dimarts 16 d’abril a les 9 del matí, a la gasolinera del Ballús, i amb intervals d’una hora la unitat mòbil es desplaçarà primer a la Font del Ros, tot seguit a la plaça Tarancón, carrer Sardana (davant del Telecentre), Rasa del Molins, i Salvador Espriu (baixada de la Barca).
 
dimecres 17 d’abril a les 9 del matí, a Santa Eulàlia, primer als pisos vells i, després, als nous.
 
dijous 18 d’abril a les 9 del matí, davant l’Ambulatori; a les 10h, a la plaça Viladomat; i a les 11h del matí, a la plaça de la Creu fins a la 13h. A la tarda del mateix dia, a les 16h30, al carrer Roca de la Pila.

Les activitats que s’hi promouran seran les següents:

- Com ja us hem anunciat, volem que aquest Sant Jordi es tornin a omplir els balcons d’estelades i senyeres. En tindrem en el cotxe perquè es puguin comprar i a més també s’ajudarà aquelles persones que ho desitgin a penjar-la en aquell mateix moment al balcó. A més, si alguna persona té una estelada de l’Assemblea descolorida o malmesa pel pas del temps, se la canviarem de franc. L’ANC de Berga té molt clar que vol omplir la ciutat dels colors de la nostra terra.

- Seguirem insistint en la campanya “Posa’t el CAT a la Matrícula”, i a aquelles persones que ho desitgin i que s’apropin amb el seu vehicle, se’ls hi enganxarà gratuïtament i allà mateix.

- Com venim fent des de fa prop més d’un any, us convidem a donar la cara per la independència a la nostra web www.donalacara.cat . Molt aviat s’arribarà als 50.000 adherits.

- Ara mateix, ja podem pagar els imposts a Catalunya:  Volem aprofitar aquesta campanya de primavera per informar i convèncer de la necessitat d’exercir la sobirania fiscal pagant els impostos a Catalunya. Aquest és l’objectiu de la campanya que ha iniciat l’ANC per tal d’ampliar el nombre d’entitats, empreses i persones que paguen l’IVA i l’IRPF a l’Agència Tributària Catalana (ATC).

Tot i que posteriorment l’ATC transfereix el que recapta a l’Agencia Tributaria Española, el pagament dels impostos a Catalunya és un acte de dignitat davant l’espoli fiscal i la manca d’inversions que es produeix a Catalunya i, a la vegada, mostra la voluntat dels catalans de poder recaptar i gestionar els propis recursos. L’ANC considera, a més, que cal promoure la sobirania fiscal per tal d’aplanar el camí davant d’un hipotètic escenari en què es faci un tancament de caixes.

I és per això que l’Assemblea ha iniciat una campanya informativa per tal de potenciar aquesta pràctica, explicant quins passos cal seguir en funció de l’impost i per què és necessària. La campanya compta amb diversos actes pel territori i des de l’ANC de Berga volem fer especial incidència en aquest punt ara que falten pocs dies per tal que els autònoms puguin pagar telemàticament el primer trimestre de l’IRPF; i un cop obert el període per lliurar de la declaració de la renda del 2012. El fet d’ingressar les liquidacions d'impostos a l’ATC és un petit gest que pot ser decisiu per al compliment de la legalitat fiscal establerta, i per posar fi d'aquesta manera a l'asfíxia financera que pateix el Govern de la Generalitat i Catalunya en general. Només l'acció voluntària dels contribuents ho pot aconseguir. Amb aquest tràmit suplementari donem força de negociació al Govern de Catalunya sense deixar de complir escrupolosament les obligacions tributàries amb Espanya. Totes les notícies  sobre la campanya de sobirania fiscal, les podeu consultar a la web www.catalunyadiuprou.cat i us encoratgem que demaneu consell al vostre gestor.

Recordem a tothom que podeu trobar tota la informació sobre aquestes campanyes i més a la nostra web www.assemblea.cat/berga. Animeu a tothom a fer el mateix, volem un país millor on puguem viure plegats en llibertat.
 
Entre tots ho estem aconseguint: Catalunya serà lliure!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada