Antoní Massaguer

Per vèncer cal anar-hi, anar-hi i anar-hi!


diumenge, 14 de juliol del 2013

Dijous 8 d'agost: etapa Vic - Berga de Pedalem per la independència

Dijous 8 d'agost es durà a terme l'etapa Vic-Berga del projecte "Pedalem per la independència", una iniciativa que pretén recórrer Catalunya en bicicleta durant 40 dies visitant totes les comarques. La ruta començarà l'1 d'agost a Girona fins arribar a Barcelona el 10 de setembre.
 
Si tens dies de vacances i vols passar una bona estona amb bicicleta participa-hi perquè recórrer tot el país gaudint de la seva gent i trepitjar el territori és la millor manera d’estimar-lo. Mar i muntanya en 40 dies.

Més informació i inscripcions: http://www.pedalemperlaindependencia.cat/

Etapa 8
Sortida: 9h. Plaça Major. Vic.
Arribada: Plaça de Sant Pere. Berga.
Km: 62,6
Sortim de la Plaça de Vic cap a la universitat i el club patí, seguim per la carretera que passa una estona per el costat de l’eix, abans d’arribar a Olost enllaçem amb la C-154 que ens porta fins a Prats de Lluçanès, sense deixar aquesta carretera arribem a l’alçada de Gironella.
Un cop aquí, el poble queda més al sud, i com que no podem seguir per l’autovia, pedalem per la C-16z, que transcórrer en paral·lel a la general i al riu Llobregat. Passem per Cal Rosal i pujada abans no arribem a Berga.
Pobles de l'etapa:
Vic, Olost, Prats de Lluçanès, Berga.

 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada