Antoní Massaguer

Per vèncer cal anar-hi, anar-hi i anar-hi!


divendres, 5 de juliol del 2013

Dissabte 6: Pluja d'estelades al Tour de França

Dissabte 6 de juliol l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) organitza autocars per assistir a una etapa del Tour de França. L’acció s’emmarca dins la campanya d’internacionalització del procés d’independència de Catalunya. Es tracta concretament de l’etapa del km 195 entre Castres i Ax 3 Domaines.
 
Els autocars tindran parada davant l’Institut de Berga a les 8:40 del matí i s’encaminaran cap a Acs (Ax-les-Thermes en francès) passant pel túnel del Cadí. Un cop a Acs es podrà gaudir de l’espectacle del Tour de França: la famosa caravana publicitària, l’afluència de públic de totes les nacionalitats i finalment el pas dels ciclistes que es podrà veure des d’Acs mateix o, per aquells qui ho desitgin i vulguin caminar algun quilòmetre, des d’algun dels trams de l’última ascensió de la jornada entre Acs i Ax 3 Domaines (la carretera per on circularan els ciclistes entre Acs i Ax 3 Domaines estarà tancada al trànsit des de bon matí però serà accessible a peu).
 
L’objectiu de l’acció és doble: per una banda es pretén contribuir a la internacionalització del procés d’independència de Catalunya, mentre que per l’altra es pretén que persones afeccionades al món de l’esport en general, i al ciclisme en particular, i que encara no hagin participat en accions organitzades per l’assemblea, es vagin apropant als ideals que defensa l’entitat.
 
Per a internacionalitzar el procés d’independència de Catalunya, l’ANC ha editat uns fulls informatius en anglès i en francès per repartir entre el públic internacional, així com també unes pancartes en ambdues llengües. Tant els fulls informatius com les pancartes, que s’utilitzaran en aquesta jornada al Tour de França, ja es van exhibir en el Gran Premi de Motociclisme a Montmeló del passat 16 de juny per a informar als espectadors estrangers sobre el moment que viu Catalunya.
 
La convocatòria pretén escampar-se arreu de la Catalunya Nord i aconseguir una #plujadestelades entre Acs i Ax 3 Domaines que permeti que des de tot el món es puguin visualitzar les ànsies de llibertat de la nació catalana.
 
Per la sortida des de Berga, els bitllets d’autocar tenen un preu de 13€ i es poden adquirir a través del correu electrònic llucanes@assemblea.cat. Es recorda també que els menors d’edat, tant si viatgen acompanyats com si no, hauran de portar una autorització signada pels seus pares o tutors que us enviarem al comprar el bitllet. La tornada a Berga es preveu a les 21 :30.
 
Us animem a participar-hi!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada