Antoní Massaguer

Per vèncer cal anar-hi, anar-hi i anar-hi!


dimarts, 6 d’agost del 2013

Campanya: Aquí, col·laborem

La campanya s’inicià el passat 12 de juny. “Aquí, col·laborem” és una iniciativa de l’Assemblea Nacional Catalana de Berga per tal de fer visibles els establiments i entitats que col·laboren amb l’Assemblea Nacional Catalana. La idea va sorgir quan des de l’ANC Berga ens vam adonar que molts establiments de la ciutat s’apuntaven a la lluita per la independència de Catalunya posant als seus aparadors i al servei dels seus clients productes amb motius independentistes. De moment més de 70 establiments de Berga ja s’hi han adherit i també dues entitats, ja que fa menys temps que vam posar en circulació l’adhesió per a entitats.
 
La campanya durarà mentre l'ANC faci activitats. És una campanya que cerca adhesions però sense límit de temps, ja que mentre es treballa per la independència es necessita tot el suport i col·laboració. Per adherir-se a la campanya no es demana cap requisit especial, és completament gratuït i només s’ha de col·locar en un lloc ben visible el distintiu que l’ANC Berga posa al servei de tots aquells que el demanin.
 
Adherir-se a la campanya, però, té bones recompenses. En primer lloc permet fomentar el desig d’un poble de ser lliure i, en segon lloc aparèixer a la pàgina web de l’ANC Berga http://assemblea.cat/berga com a establiment o entitat afina a la causa.
 
Paral·lelament, totes aquelles empreses que realitzin productes amb simbologia independentista poden fer arribar les fotografies a berga@assemblea.cat i aquests seran exposats al web de l’ANC Berga i distribuïdes entre tots els seus adherits (més de 300).
 
Per adherir-se a la campanya es pot enviar un correu a berga@assemblea.cat o anar a buscar el distintiu a la paradeta que l’ANC Berga té cada dissabte al Vall (al mercat setmanal).
 
Aquí, col·laborem! Junts, podem!
Independència!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada