Antoní Massaguer

Per vèncer cal anar-hi, anar-hi i anar-hi!


dijous, 19 de setembre del 2013

El més sincer agraïment

Benvolgut/da participant de la Via Catalana,

Tal com deus haver vist aquests dies pels mitjans de comunicació, la cadena humana per a la independència va ser un èxit total de participació i es va aconseguir sobradament l'objectiu que teníem d'enllaçar el país de cap a cap a través de la costa catalana.
Amb aquestes paraules voldríem agrair amb tot el nostre cor l'esforç que vàreu fer tota la gent que us vàreu traslladar amb nosaltres als trams que teníem assignats a Cervelló i a Sant Carles de la Ràpita. Des del Berguedà van sortir 35 autocars, dels quals 31 van anar a Cervelló i 4 a Sant Carles, cosa que ens enorgulleix molt de pertànyer a una comarca com la nostra que està bolcada a aconseguir la llibertat de Catalunya amb la majoria de la seva gent al darrera.

A Cervelló va anar tot molt bé i un cop vàreu poder arribar a la zona dels trams va ser molt fàcil organitzar la Via ja que vàreu entendre de seguida i amb moltes ganes de col·laborar el sistema que teníem per col·locar-vos a la cadena humana. Vàrem tenir temps d'assajar, dinar i fer la Via Catalana puntualment. Després vàreu necessitar una mica de paciència per agafar els autocar i tornar, però cap a les nou del vespre la majoria de participants ja éreu a la comarca. Va ser molt fàcil fer Via amb vosaltres i us agraïm molt les facilitats que ens vàreu donar.

Sense voler desmerèixer la feina dels participants de Cervelló, voldríem agrair especialment l'esforç fet per la gent que us vàreu traslladar al delta de l'Ebre. Van ser 14 hores d'un dia intens, des de les deu del matí que vàreu sortir fins a la una de la matinada que vàreu tornar a ser aquí, cosa que encara fa més gran la vostra tasca. Amb molta paciència, petits i grans, us vàreu fer càrrec d'ocupar uns trams de la Via Catalana que havien costat d'omplir per la poca població que viu a la zona i també vàreu aconseguir la fita que us proposàvem. Vàreu arribar al tram 23 gairebé a l'hora de fer la cadena humana i pràcticament sense temps per dinar i, un cop aconseguida la Via Catalana, vàreu tornar a pujar als autocars per tornar amb molta paciència a causa de la gran gentada que hi havia per sortir de la zona.

A més a més no ens volem oblidar dels campaners que, malgrat els vents contraris que bufaven des del bisbat, vàreu tenir la valentia de tocar les campanes a l'hora convinguda per anunciar la gran festa que començava. Tampoc volem deixar de banda tota la gent que vàreu fer possible que la cadena humana organitzada pel Casal de la gent gran fos molt digna i tinguéssim el carrer Major enllaçat de dalt a baix gairebé per duplicat. I per últim també voldríem esmentar el centenar llarg de berguedans que vàreu anar a la Catalunya Nord amb els dos autocars del Casal Panxo, cosa que va fer possible l'enllaç entre el sud i el nord dels Països Catalans. Per nosaltres també vàreu formar part de la Via Catalana i sapigueu que ja esteu comptats entre tots els berguedans participants.

A tothom moltíssimes gràcies i, us assegurem, que amb gent com vosaltres estem encara més motivats per seguir lluitant per la llibertat del nostre país d'una manera pacífica, festiva i democràtica. Si seguim tots units com en la Diada d'enguany podeu estar totalment convençuts que aconseguirem ser un país lliure i sobirà perquè no ens aturarà ningú.

VISCA CATALUNYA LLIURE!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada