Antoní Massaguer

Per vèncer cal anar-hi, anar-hi i anar-hi!


dimarts, 1 d’abril del 2014

Comença el 1r concurs fotogràfic d'Instagram #EsteladaANCBerga

La Territorial de l’ANC de Berga promou el 1r concurs fotogràfic d’Instagram sota les etiquetes #EsteladaANCBerga. En motiu de la diada de Sant Jordi i per tal de rememorar el passat, ja que enguany ens trobem dins el Tricenternari, volem convidar a tota la població a fer ben visibles els motius independentistes i que posin de manifest la motivació del poble per la consulta el 9 de novembre del 2014, i també a participar en el concurs fotogràfic #EsteladaANCBerga, de l’1 al 24 d’abril, ambdós inclosos.
 
L’únic objectiu de l’ANC és recuperar la independència de Catalunya. Per això cal crear les condicions indispensables, que són construir la majoria social favorable a l’Estat propi i aconseguir el suport internacional a la constitució del nou Estat. Creiem que per fer-ho, també és imprescindible lluir els nostres signes identitaris des de casa nostra. És per això que per aquest Sant Jordi hem creat el concurs #EsteladaANCBerga, perquè tothom pengi o renovi l’ estelada i en faci un clam reivindicatiu. Volem recollir una realitat que es dóna avui als nostres pobles i ciutats, que són balcons, façanes i finestres amb estelades, on es mostra que el que vol el poble és una Catalunya amb Estat propi.
 
Les imatges s’han de penjar sota l’etiqueta #EsteladaANCBerga en la plataforma Instagram, han de tenir títol i s’ha de ser seguidor del compte a Instagram @ANC_berga.
 
Entre tots ho estem aconseguint. Érem. Som. Serem!
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada