Antoní Massaguer

Per vèncer cal anar-hi, anar-hi i anar-hi!


dilluns, 12 de maig del 2014

Apadrina el comptador democràtic #9N2014

El 9 de novembre tenim l’oportunitat per a construir un país millor, just i lliure. És per això que des de la territorial a Berga de l’Assemblea Nacional Catalana hem iniciat una campanya per apadrinar el comptador democràtic #9N2014. Mostrarem al món que volem ser un país lliure i que per fer-ho volem votar. 

Per tal de fer realitat aquest comptador hem posat a l’abast de totes aquelles persones que hi vulguin col·laborar unes butlletes numerades del 001 al 600, de manera que amb una aportació de 5 euros cofinançaran el comptador democràtic. Aquest estarà exposat a la façana de l’Ajuntament de Berga fins el mateix 9 de novembre, dia en què s’ha de portar a terme la consulta sobre la independència del nostre país. 

A la consulta hi haurà una doble pregunta, la primera demanarà: 'Vol que Catalunya esdevingui un estat?' Amb dues respostes: sí o no. I aquells que votin que sí en aquesta primera pregunta podran respondre a la segona: 'En cas afirmatiu, voleu que aquest estat sigui independent?'. Així van acordar-ho les formacions polítiques CiU, ERC, ICV-EUiA i la CUP. 

Totes aquelles persones que apadrinin el comptador democràtic #9N2014 entraran en el sorteig d’una gran panera amb productes de la terra valorada en 150 euros. El sorteig es farà diumenge 20 de juliol al Pi de les Tres Branques després de l’acte central. Aquestes butlletes es podran adquirir a la parada que l’ANC té tots el dissabtes al mercat setmanal del Vall de Berga. 

En la campanya apadrina el comptador democràtic #9N2014 promoguda per l’ANC Berga hi col·laboren l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) i Òmnium Cultural. 

Volem votar. #SíSí. Érem. Som. Serem!




Façana orientativa, pendent d'aprovació.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada