Antoní Massaguer

Per vèncer cal anar-hi, anar-hi i anar-hi!


dissabte, 3 de maig del 2014

Guanyadores del 1r concurs fotogràfic #EsteladaANCBerga

La Territorial de l’ANC de Berga ha promogut aquest passat mes d’abril el 1r concurs fotogràfic d’Instagram sota l’etiqueta #EsteladaANCBerga, en motiu de la Diada de Sant Jordi i per tal de rememorar el passat, ja que enguany ens trobem dins el Tricenternari de l’11 de setembre. El concurs ha volgut posar de manifest el fet que la població vol tenir ben visibles els motius independentistes, tan al carrer com a casa.

El concurs fotogràfic #EsteladaANCBerga s’ha portat a terme des de l’1 fins el 24 d’abril, ambdós inclosos. Aquest dimecres el jurat s’ha reunit per tal de valorar quines de les 108 imatges presentades, eren les mereixedores dels premis. Després de deliberacions diverses el jurat ha considerat que les fotografies finalistes són:

Títol i Autor: Aigua va! De Queralt Vegas (@qvegasm)
Títol i Autor: Tempesta, De @juanjoska
Títol i Autor: Albirant el carrer major, De Miquel Escanez (@miki_kanez)
Títol i Autor: Festa de la Cultura Catalana, De Josep Pont i Roca (@sinera1967)
Títol i Autor: Davant del Parlament Cridant Catalunya Independent, De @desdelaraspa
Títol i Autor: 11 setembre 2013, Tram 23, De Josep Pont i Roca (@sinera1967)

I donar com a premis del 1r concurs de fotografia #EsteladaANCBerga:

Títol: Davant del Parlament Cridant Catalunya Independent! Autor: @desdelaraspa


Títol: 11 setembre 2013, Tram 23 Autor: Josep Pont i Roca (@sinera1967)Premi: Lot de productes independentistes que s'emportaran a casa els guanyadors:


L’únic objectiu de l’ANC és recuperar la independència de Catalunya. I és per això que creiem que s’ha de construir la majoria social favorable a l’Estat propi i aconseguir el suport internacional a la constitució del nou Estat. Creiem que per fer-ho, també és imprescindible lluir els nostres signes identitaris des de casa nostra.

Entre tots ho estem aconseguint. Érem. Som. Serem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada