Antoní Massaguer

Per vèncer cal anar-hi, anar-hi i anar-hi!


dijous, 15 de maig del 2014

Manifest de l'ANC Berga per l'atemptat contra el Pi de les Tres Branques

Arran de l'atemptat contra el Pi de les Tres Branques del passat 13 de maig, l'ANC de Berga volem manifestar el següent: 

Des dels sectors contraris al dret a decidir el nostre futur, continuen amb la campanya de provocacions per tal de tenir algun motiu per poder-nos acusar d'alguna cosa. Busquen i buscaran a la desesperada, a partir d'ara, brega per veure si poden atiar el foc d'alguna reacció agressiva per part dels grups nacionalistes i independentistes catalans. Hem de procurar entre tots que no ho aconsegueixin! Actes vandàlics d'aquest tipus poden ser cada dia més habituals; intentaran posar-nos nerviosos, sobretot als sectors més predisposats a generar violència. No caiguem en aquestes provocacions! Als independentistes ens acusaran de qualsevol petit acte insignificant, encara que no sigui violent... i en canvi a ells ningú els acusarà ni els retraurà les seves provocacions continuades i premeditades. 

Per això, volem reforçar la nostra convicció en la democràcia i en la ferma decisió de voler votar la nostra autodeterminació com a poble. Fets com aquests no faran més que confirmar-nos els motius per ser UN POBLE LLIURE a través de vies pacífiques i democràtiques. 

Demanem a les institucions que treballin per a dignificar el PI DE LES TRES BRANQUES en l'espai de Campllong i que sàpiguen que en aquesta tasca ens tindran al seu costat. Alhora, encoratgem a tots els catalans a arribar al final del camí que estem fent entre tots: cada dia tenim més a prop la nostra fita. Les serres no tallaran les urnes i a sota de cada Pi escapçat en brotaran centenars. Ara més que mai, SENY i FERMESA! 

“Catalunya, aixeca el front, 
doble sol avui t'aguaita, 
lo sol que surt a orient 
i el que t'ix a tramuntana.” 
 (Jacint Verdaguer) 

 Berga, 14 de maig de 2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada