Antoní Massaguer

Per vèncer cal anar-hi, anar-hi i anar-hi!


dijous, 5 de juny del 2014

Jaume Sastre, més de trenta dies en vaga de fam per l'escola en català

Decidit a continuar i posant la vida a les mans del president José Ramón Bauzá, el professor de llengua Jaume Sastre ja ha complert més de trenta dies de vaga de fam. És la seva contundent mesura de protesta contra la política educativa del govern balear, que ha menystingut durant tot el curs les reivindicacions de docents i pares arran del polèmic decret que discrimina el català a les aules. Sastre comença a trobar-se dèbil de salut, però manté la ment forta com el primer dia. 'Potser és qui té més moral de tots!', diu, admirat, el músic i ex-professor Biel Majoral, que li fa de portaveu ara que Sastre no pot atendre els mitjans a causa del seu estat. 

El suport a Sastre arriba de tot arreu i de gent de tots els colors polítics, entre els quals tres ex-presidents del govern. El suport també s'estén a la xarxa, bé a través de la campanya d'autofotos promoguda per Help Catalonia, bé amb missatges a la pàgina de Facebook, al seu bloc de VilaWeb o a Twitter

Qui es vulgui sumar a l’iniciativa, a Berga aquest divendres 6 de juny, a partir de quarts de vuit del vespre, l’ANC de Berga instal·larà una cabina de fotografia instantània per tal de realitzar les fotografies amb solidaritat a la causa i les farà arribar a Jaume Sastre via correu i a través de la xarxa. L’iniciativa s’ha portat a terme fent-ho coincidir amb el cicle de xerrades per la Independència, que tindrà lloc a les 8 del vespre al Pavelló de Suècia i a càrrec d’Àngels Folch i Elisenda Romeu, sota el títol: Educació i ensenyament: Reptes i oportunitats en la Catalunya Independent.

suportvagadefam@gmail.com 
#Vagadefam #vagadefamJaumeSastre. 
Érem. Som. Serem!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada