Antoní Massaguer

Per vèncer cal anar-hi, anar-hi i anar-hi!


divendres, 8 d’agost del 2014

Autocar a Montserrat amb motiu del mural "Papa Francesc, els catalans votarem llibertat #9N2014"

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) continua la campanya d’internacionalització que porta a terme aquest estiu. Dissabte 30 d’agost ha organitzat un autocar per assistir a Montserrat al desplegament de dues grans lones, de 15x30 metres, dirigides al Papa Francesc. El missatge serà: “Papa Francesc, els catalans votarem llibertat #9N2014”.

Per assistir-hi es pot fer amb mitjans propis però per tal de facilitar el desplaçament a totes aquelles persones que s’hi vulguin sumar, l’ANC de Berga posa a la seva disposició un autocar que sortirà de Berga a 2/4 de 9 del matí del passeig de la Pau (estació d’autobusos). Aquest realitzarà parades a Gironella i Puig-reig per tal de recollir persones d’altres municipis. Els tiquets es poden adquirir a Trans Cerdanya (c/ Menorets, 9 de Berga ) i a la paradeta que l’ANC Berga té cada dissabte al matí al Vall. El preu del tiquet és de 10 €. Els actes començaran a les 10 del matí i conclouran als volts de les 2 del migdia.

El mural adreçat al Papa Francesc, com un dels líders religiosos més influents al món, es traslladarà el proper Onze de Setembre a la Via Catalana 2014, la gran V que es portarà a terme a Barcelona.

L’acció que es prepara pel 30 d’agost s’inclou dins la campanya d’actes que l’ANC desenvoluparà durant tot l’estiu, en què a més de fer V arreu dels municipis del país es desplegaran un total de 10 grans lones amb missatges dirigits a líders mundials, que seran claus a l’hora del reconeixement internacional de la causa catalana, i que són: Barack Obama, Jean Claude Juncker, Martin Schulz, Angela Merkel, François Hollande, David Cameron, Matteo Renzi, Ban Ki Moon, Dilma Roussef, Fredik Reinfeldt, i el Papa Francesc.

Papa Francesc, els catalans votarem llibertat #9N2014. Érem. Som. Serem!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada