Antoní Massaguer

Per vèncer cal anar-hi, anar-hi i anar-hi!


dilluns, 1 de setembre del 2014

Dissabte 6 de setembre: Esmorzar popular per la independència

La Territorial de l’ANC de Berga proposa per aquest dissabte a partir de les 10 del matí un esmorzar popular gratuït a la plaça de Sant Joan on tothom hi és convidat.

L’esmorzar constarà de pa del Tricentenari i embotits variats, cortesia del Forn l’Espurna i de la Cansaladeria Colell.

Per a la majoria de catalans i catalanes és ja irreversible el procés sobiranista que estem vivint. A partir d’aquest mes de setembre entrem en la seva fase final i decisiva i és per aquest motiu que l’ANC de Berga organitzem aquest acte, per continuar conscienciant i oferir la possibilitat d’inscriure’s a la V de Barcelona. Resten tant sols cinc dies per a la Commemoració del Tricentenari i enguany és molt important que tots fem pinya, ens inscrivim i fem tots junts a Barcelona V de voluntat, de votar i de victòria!

Fins a la 1 del migdia oferirem la possibilitat d’inscriure’s a la V a aquelles persones que encara no ho hagin fet i també serà la última oportunitat per Signar un vot per la independència, campanya que l’11 de setembre arriba al seu final. Hi haurà, també, experts que informaran a tothom sobre el projecte UN PAÍS DE TOTS que té per objectiu consolidar i ampliar la majoria a favor de la independència. Tot aquest acte
estarà amenitzat per l’acordinista Josep Vancell.

A les 12 del migdia Berga Comercial realitzarà el sorteig de “Viu l’estiu” amb l’animació infantil a càrrec de Dani Magyk, i on l’afortunat es podrà emportar fins a 300€!

Per arrodonir el dia, a les 10 de la nit al Teatre Municipal de Berga es projectarà el film L’Endemà d’Isona Passola. Un documental amb un format nou, trencador, intel·ligent i amb humor. Un documental que donarà arguments clars, sòlids i fiables a favor de la viabilitat d’una Catalunya independent. La producció d’aquest film s’ha realitzat gràcies a la col·laboració de 8.163 Mecenes. Les entrades es vendran el mateix dia de la projecció a les taquilles del Teatre, des de dues hores abans, al preu de 6€.

Fins aconseguir-ho. #11S2014 #9N2014. Érem. Som. Serem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada