Antoní Massaguer

Per vèncer cal anar-hi, anar-hi i anar-hi!


dimecres, 29 d’octubre del 2014

Comunicat sobre la campanya País Groc

Amb motiu de la denúncia i les acusacions fetes públiques ahir pel Sr. Joan Antoni López Noguera, únic regidor del PP al Berguedà, volem manifestar que: 

La campanya País groc, impulsada per l'Assemblea Nacional Catalana, és una acció de mobilització que consisteix en vestir de groc tants elements com sigui possible amb la col·laboració de milers de voluntaris en els més de 900 municipis de Catalunya. 

A Berga, el passat 30 de setembre, vam donar el tret de sortida de la campanya davant d'unes 2000 persones en una Plaça de Sant Pere tenyida de groc. 

La campanya s'està portant a terme amb el màxim respecte amb el patrimoni i el mobiliari urbà. En totes les accions que portem a terme disposem del permís dels propietaris i/o autors de l'element. Fins i tot ells mateixos ens han ajudat a portar-ho a terme. 

Considerem que ens trobem en el compte enrere d'una data clau per la història del nostre país i que tota campanya és poca per a desbordar les urnes el proper 9 de novembre, demostrant així un ampli suport social al dret a l'autodeterminació reconegut internacionalment. 

Si es pensa que retirant el color groc dels carrers soluciona el "problema" de l'independentisme, si creu que ocultant les expressions i ocultant la voluntat, la gent deixarà de ser independentista i abraçarà Espanya, vol dir que té la mateixa ceguesa política que el govern espanyol amb l'agreujant que la realitat que viu cada dia desmenteix les consignes de partit que insisteix a repetir. 

Finalment ens vam comprometre i ens comprometem a retirar, amb la màxima celeritat possible, tot el desplegament groc el dia que la campanya finalitzi. 

El 9 de novembre per democràcia, votarem! 

Ara és l'hora! 

Berga, 29 d'octubre de 2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada