Antoní Massaguer

Per vèncer cal anar-hi, anar-hi i anar-hi!


divendres, 24 d’octubre del 2014

L’ANC Berga inicia la campanya pel doble Sí

Dissabte passat 18 d'octubre l'ANC Berga va portar a terme la gravació de l'espot publicitari a favor de votar Sí-Sí a la consulta del 9 de novembre. El procés es va iniciar el passat 11 d’octubre amb un càsting a l’Hotel Berga Park. En total s’hi van presentar 35 noies de totes les edats. 

Un cop escollida la protagonista, Maria Corominas (17 anys), es va posar fil a l’agulla per tenir-ho tot apunt per a rodar les diverses parts de l’espot en varies localitzacions del Berguedà. El rodatge va ser molt intens i va començar ben d’hora al matí i no va acabar fins tocades les nou del vespre. Cal agrair des de l’ANC Berga a totes les persones, empreses i entitats que van col·laborar desinteressadament tant en el càsting com en la gravació de l’espot. I un agraïment molt especial també a la Júlia Serrano, qui va ser la suplent de la Maria. 

A partir d'avui divendres, a la Televisió el Berguedà, ja es podran veure els espots resultants. També es cediran a altres emissores que ho puguin sol·licitar. La finalitat amb que l’ANC Berga ha realitzat aquest producte és per iniciar una campanya alternativa a l’oficial car el govern va decidir aturar la que havia iniciat acatant la suspensió del decret de convocatòria per part del Tribunal Constitucional. Així doncs, a través de la figura de l’emperadriu Sissí i amb l’estreta col·laboració l’Òmnium Cultural del Berguedà, l’ANC Berga presenta avui la campanya pel 9-N a favor del Sí-Sí. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada