Antoní Massaguer

Per vèncer cal anar-hi, anar-hi i anar-hi!


dimarts, 27 de març del 2012

Aquest dijous 29: Continua el cicle de xerrades per la independència


El cicle de conferències continua aquest dijous 29 de març amb ‘De la dependència i de la independència. Encontres i desencontres amb el regne de Castella’, a càrrec de la historiadora berguedana Dolors Santandreu. La xerrada versarà sobre la relació Catalunya - Espanya des que van començar els "lligams" entre el regne d'Aragó i Castella i a partir d'aquí els problemes que hi ha hagut entre les dues parts i les conseqüències que això ha comportat.

Carles Castellanos, lingüista, escriptor i militant independentista, continuarà el 19 d’abril amb la xerrada ‘Llengua i nació’. El 3 de maig, Margarida Barjau continuarà amb ‘La manipulació de la informació i el seu efecte sobre el subconscient col·lectiu’. I clourà el cicle l’Associació Catalana de Professionals amb la conferència ‘Amb independència?’.

La primera conferència promoguda per ‘Berga per la Independència’ va ser dijous, 15 de març, amb els impulsors de la campanya ‘Diem prou’. És el mateix nom amb què es coneix la campanya impulsada per dos petits empresaris, propietaris d’un bar a Siurana, a la comarca del Priorat: l’Andreu i la Maria, que són coneguts a casa nostra des que, ara fa unes setmanes, van anunciar la decisió de deixar de pagar impostos a l’Estat espanyol i fer-ho a l’Agència Tributària Catalana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada