Antoní Massaguer

Per vèncer cal anar-hi, anar-hi i anar-hi!


divendres, 19 de juliol del 2013

Apunta’t a la cadena humana berguedana



“Amb la Marxa cap a la Independència i la manifestació del passat Onze de Setembre, els catalans vam evidenciar l’existència d’una majoria social favorable a la independència i vam empènyer la classe política a fer les passes necessàries per a la consecució d’un Estat independent”. Amb aquestes paraules es presenta la proposta de la Via catalana des de l’Assembla Nacional Catalana. L’objectiu de la cadena és assolir la llibertat del poble català no més tard del 2014. L’11 de setembre del 2013 farem història, enllaçant les mans resseguirem la geografia del país amb una cadena humana que anirà des del Pertús fins a Alcanar.
 
Des de l’ANC de Berga engeguem la campanya “Apunta’t a la cadena humana berguedana”, que serà la que dins de la Via catalana comprendrà els trams que aniran entre Cervelló (trams del 366 al 369) i Vallirana (trams del 370 al 375). En cada tram, hi haurà 500 persones, i cada persona representarà un metre en la Via Catalana. Això vol dir que des de la comarca del Berguedà cobrirem un total de 5.000 metres.
 
Les persones que vulguin participar en la cadena humana i vulguin ubicar-se en el tram reservat per la comarca del Berguedà (Cervelló i Vallirana) hauran de fer les inscripcions fins al 29 de juliol al formulari: http://goo.gl/643UF o emplenant unes butlletes que l’ANC de Berga ha distribuït per diversos locals de ciutat: Celler La Tosca (Pg. de la Pau, 2), Bar Cal Negre (Pl. Sant Joan, 16), Sabateria Les Novetats (Rda. Moreta, 4), Gràfiques Molins (Pg. de la Pau, 17), Punt Jove (C. dels Àngels, 5), Trans Cerdanya (C. Menorets, 9), Fígols Home-Dona (Pl. Viladomat, 1 bis), La Lluna (Pg. de la Indústria, 4), Foto Luigi (C. Major, 21 i Àrea comercial del canal), La Copisteria (Rda. Moreta, 59), Berga Resort (Càmping de Berga), Parada de l’ANC (Mercat municipal del dissabte). Cada persona haurà d’emplenar una butlleta, individualment, amb les dades que allà se li requereixen, encara que siguin un grup de persones, cada persona ha d’inscriure’s de forma individual, i quan siguem a lloc ja ens distribuirem per grups. Un cop emplenada la butlleta, la podrà dipositar en el mateix establiment o en qualsevol dels citats anteriorment.
 
Per tal d’agilitzar el desplaçament a aquelles persones que no tinguin vehicle propi per anar-hi, o que així ho prefereixin, des de l’ANC de Berga, també estem organitzant un seguit de busos. Aquells que vulgueu anar-hi amb transport públic doncs, haureu de comprar el tiquet del bus a les Gràfiques Molins (Pg. de la Pau, 17). Les places en els busos seran limitades, i el cost és de10€ persona, anada i retorn. És important apuntars’hi amb temps per no quedar-se’n sense. La sortida aquell dia serà des del Pg. de la Pau a les 12h del migdia.
 
L’11 de setembre del 2013 tots aquells que decidiu formar part de la història ho haureu de fer amb samarreta de color groc, que és per fer-nos ben visibles des de l’aire. Així doncs, es posarà a la venda la samarreta oficial de la Via catalana, i aquells que volguéssiu comprar-la ho podreu fer a la parada que l’ANC de Berga té al Mercat municipal del dissabte.
 
Caminem tots junts cap a la independència!
Cada un de nosaltres som un metre més a prop de la llibertat!

 
 
Guia pràctica de la cadena humana convocada per a l'Onze de Setembre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada