Antoní Massaguer

Per vèncer cal anar-hi, anar-hi i anar-hi!


diumenge, 5 d’octubre del 2014

L’ANC Berga busca una noia per a fer el paper d’Emperadriu Sissí en un espot publicitari

Dilluns 29 de setembre el Tribunal Constitucional va suspendre la Llei de Consultes i el Decret de convocatòria de la consulta del 9 de novembre. Davant aquest fet, tenim la necessitat de reafirmar que el 9-N votarem i que els catalans decidirem lliurement a les urnes el nostre futur.

Després dels últims fets, i havent estat suspesa cautelarment per part de la Generalitat de Catalunya la campanya 9N|2014, des de l’ANC Berga engeguem la campanya a favor del doble Sí.

Per crear aquesta campanya enregistrarem un espot publicitari amb l’objectiu que sigui emès per TVBerguedà i per totes les televisions el sol·licitin. El primer pas és fer un càsting i per aquest motiu busquem una noia de 16 anys, o més, per cobrir el paper d’Emperadriu Sissí.

El càsting es portarà a terme el proper dissabte 11 d’octubre a les dependències de l’Hotel Berga Park, en dues franges horàries per donar cabuda al màxim de participants possibles: de 11h a 14h i de 16h a 19h. Per participar al càsting només es requereix tenir més de 16 anys (si l’escollida és menor de 18 anys haurà de portar l’autorització dels pares). L’escollida també rebrà una recompensa per la seva tasca, a més del reconeixement públic per la seva actuació.

El rodatge de l’espot publicitari serà en diverses localitzacions del Berguedà el dissabte 18 d’octubre.

Us animem a totes a participar-hi!

#SíoSí #Estemconvocats9N #Araéslhora. Érem. Som. Serem!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada