Antoní Massaguer

Per vèncer cal anar-hi, anar-hi i anar-hi!


divendres, 10 de juliol del 2015

La 7a regió obre el camí a la Solidaritat

Emmarcat dins la campanya d’estiu que l’ANC ha organitzat per enguany, les comarques que comprenen la regió 7 estan enllestint els seus actes pel dissabte 11 de juliol a la tarda a Manresa. 

L’objectiu de la campanya és dibuixar els eixos de la República Catalana i donar argumentari favorable a la independència en aquests àmbits. Des de Manresa defensarem la solidaritat i direm que la República Catalana compensarà les injustícies socials i intensificarà la cohesió social. Assolirà l'objectiu del 0,7% del pressupost per a la solidaritat i la cooperació internacional. I es farà per la tradició solidària catalana interna i externa, el seu potentíssim tercer sector i les seves ONG. 

Així doncs, des de l’Anoia, el Bages, el Solsonès, el Berguedà i el Moianès fem crida a tothom per assistir a Manresa, a partir de les 7 de la tarda a la plaça de Sant Domènec. Iniciarem la jornada amb un espectacle infantil amb la companyia d’Albert Vinyes i continuarem amb una proposta agosarada: Un trencaclosques gegant amb peces de tots i cadascun dels municipis de la regió. 

Comptarem amb la presència de persones destacades en l’àmbit de la solidaritat al nostre país: Sor Lucía Caram i Toni Comín. Clourà la roda d’intervencions el president de l’ANC, Jordi Sànchez, que exposarà les accions que està fent l’ANC en el procés cap a la independència. Conduiran l’acte dues persones del territori: Joan Maria Morros, periodista i cap d’informatius RAC1 i Jordi Pesarrodona, coordinador d’esdeveniments culturals i comediant. 

Tancarem la jornada amb la millor música: Gossos i, en Titot i David Rosell que ens oferiran un molt bon concert amb sorpresa inclosa. 

Durant tota la vetllada hi haurà servei de bar amb begudes i entrepans. 

Us esperem a tots. Fem via cap a la solidaritat! 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada