Antoní Massaguer

Per vèncer cal anar-hi, anar-hi i anar-hi!


dissabte, 12 de setembre del 2015

Dimecres 16: Santiago Vidal, la construcció de la República Catalana

El nom del jutge Santiago (Santi) Vidal és un dels que més sonava quan es parlava de fer una llista independentista conjunta plena de personalitats de la societat civil. Però, sorprenentment, el jutge Vidal, que al febrer va ser suspès de sou i feina per tres anys per haver participat en la redacció d’una proposta de constitució catalana, no va ser incorporat com a independent a cap llista. El jutge va explicar que li van dir que no perquè podria tenir responsabilitats polítiques més endavant.

Tot i no formar part doncs de cap llista, el jutge té una agenda molt atapeïda però aquest dimecres 16 de setembre farà una xerrada al teatre municipal de Berga a les 8 del vespre d’una manera informal i distesa, compartint informació, anècdotes i responent a totes les qüestions als assistents.

En el decurs de la conferència, no només ens aturarem amb dades curioses –i importants, pel que significa a nivell de despesa- sinó que el jutge Vidal proporcionarà dades cabdals pel que fa a la justícia a l’Estat espanyol i el que s’espera per aquesta propera república catalana. S’espera i es prepara. Vidal, parlarà també de les quatre eines fonamentals que tenim els catalans, per aquest procés que seguim a Catalunya per conquerir la nostra sobirania definitiva: aquestes quatre eines són la paraula acompanyada de la fermesa, la determinació total, i els dos símbols que ens caracteritzen, el llibre i la rosa, el coneixement acompanyat de la sensibilitat.

L’acte començarà a les 8 del vespre, puntual, amb l’actuació del músic Xavier Guitó. Tot seguit, Santiago Vidal ens presentarà la construcció de la república catalana. Des de l’ANC de Berga es vol agrair molt especialment al grup teatral La Farsa la sessió de l’espai.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada