Antoní Massaguer

Per vèncer cal anar-hi, anar-hi i anar-hi!


dijous, 11 d’agost del 2016

[11S] Resum de la reunió amb les 10 comarques

Ahir, dimecres 10 d'agost, a les 8 del vespre al Pavelló de Suècia vàrem celebrar una reunió intercomarcal amb les 10 comarques implicades amb Berga el proper 11 de setembre (Alt Urgell, Anoia, Bages, Berguedà, Cerdanya, Lluçanès, Moianès, Osona, Ripollès i Solsonès) per tal d'informar als nostres companys de com tenim les tasques a dia d'avui.

Els va donar la benvinguda la regidora de cultura, Mònica Garcia, i a partir d'aquí diferents membres de l'ANC de Berga i Òmnium Cultural van donar les explicacions corresponents a les seves comissions de treball. 

Els temes més importants que es van tractar van ser: la mobilitat de vehicles i persones, inscripcions, voluntaris, actes paral·lels a la concentració, fira d'entitats, persones convidades i publicació del diari "A punt" en motiu de la Diada. A part d'informar-los de cada tema, es va demanar a totes les Territorials implicades que ara mateix el que ens convé és que facin d'altaveu de la gran tasca que estem fent per tal que engresquin la gent dels seus territoris. Així, se'ls va remarcar molt la importància que aportin voluntaris des de les seves comarques, entitats per la fira, activitats lúdiques-culturals i que també estem oberts a totes les aportacions constructives que ens puguin fer.

La trobada també va servir per coordinar-nos amb ells buscant com a mínim dos contactes de referència a cada comarca i els vàrem oferir cartells per fer difusió i marxandatge per ajudar en els ingressos que necessitem per pagar totes les despeses que tindrem.

En el torn de precs i preguntes es va fer palès que la principal preocupació pels nostres veïns és l'aparcament pels vehicles però també hi van haver aportacions positives en aquest sentit. En general van mostrar molt interès per la feina que ja hem fet aquest últim mes i ens van animar a seguir endavant amb la seva ajuda.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada