Antoní Massaguer

Per vèncer cal anar-hi, anar-hi i anar-hi!


divendres, 5 de maig del 2017

Autocars per donar suport als membres de la Mesa del Parlament

Com sabeu, el dilluns 8 de maig, el divendres 12 de maig i el dilluns 12 de juny tenim un compromís amb els nostres representants de la Mesa del Parlament. Carme Forcadell, Lluís Corominas, Anna Simó, Joan Josep Nuet i Ramona Barrufet han estat cridats a declarar davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, a Barcelona, al passeig de Lluís Companys. 

Ens hi vam comprometre dissabte mateix com a Assemblea Nacional Catalana, amb la Declaració de Granollers en defensa de la democràcia, aprovada per unanimitat a la nostra Assemblea General Ordinària. 

Els qui estan disposats a complir el mandat democràtic de les urnes tenen el nostre suport incondicional. Sabíem que ens tocarà sortir al carrer molts cops, ja que l'Estat espanyol continuarà actuant de la mateixa manera que fins ara. L'únic diàleg de la seva famosa Operación Diálogo es deu referir al dels seus fiscals i jutges quan interroguen els nostres representants electes. 

Complint el nostre compromís amb qui està complint el seu compromís, adquirit davant nosaltres, ens trobarem al passeig central de Lluís Companys a les 8:30 h cada dia que hi hagi declaracions al TSJC. 

Per això, dilluns i divendres que ve (dies 8 i 12 de maig) sortirem en autocar des del passeig de la Pau de Berga a 1/4 de 7 per ser puntuals a la cita. 

Adjuntem el cartell i us demanem que en feu difusió. 

No ens fallareu, no us fallarem, mai caminareu sols!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada