Antoní Massaguer

Per vèncer cal anar-hi, anar-hi i anar-hi!


diumenge, 22 d’abril del 2012

Imatges de la penjada d'estelada al Castell de Berguedà

Avui diumenge, vigília del dia del llibre i la rosa, des de Berga per la Independència s'ha organitzat una excursió a dos quarts de vuit del matí per penjar una gran estelada al punt més alt de la muntanya de Queralt, al castell Berguedà.

La comitiva comptava amb una vintena de persones, la majoria de les quals formen part de l’entitat de Berga per la Independència. Aquesta iniciativa sorgeix amb la idea d’emplenar amb colors catalans els pobles i ciutats de Catalunya, per reafirmar així la necessitat de fer unió i potenciar el sentiment de catalanitat i de país.

A banda, i aprofitant la diada de Sant Jordi, des de Berga per la Independència es demana la col·laboració a tot el veïnat de Berga i comarca, que farà història a través del símbol més arrelat al nostre poble: penjar la senyera catalana al balcó.

L'objectiu de l’entitat és aglutinar el major nombre possible de partidaris a la independència i així facilitar que es pugui celebrar un referèndum al més aviat possible. Per això, a través de l'Assemblea Nacional Catalana, es porten a terme petites accions des dels diversos municipis del país que enalteixin el sentiment nacional.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada