Antoní Massaguer

Per vèncer cal anar-hi, anar-hi i anar-hi!


divendres, 24 de maig del 2013

Berga s’omple d’estelades: Banderes i mocadors per anar a Patum

Des de l’Assemblea Nacional Catalana de Berga veient la gran acollida que han tingut les banderes als balcons que engalanen permanentment el nostre municipi, vam proposar a l’Ajuntament de Berga que es sumessin a l'iniciativa penjant també estelades als carrers. En motiu de les festes de la Patum, hem fet arribar un centenar d’estelades grogues i blaves a les dependències de l’Ajuntament per tal que es pengessin conjuntament amb les ja habituals senyeres i banderes de la ciutat de Berga. A primers de setmana la Brigada de l’Ajuntament de Berga ja va començar les tasques de penjar-les als carrers per celebrar l’arribada de la festivitat. Des de l’ANC Berga volem agrair-los aquest gest i així seguir reivindicant el camí cap a la independència.

Un cop finalitzi la Patum les banderes es retornaran i les posarem a disposició d’aquelles poblacions de la comarca que vulguin utilitzar-les per guarnir també els carrers del seu municipi duran les seves festes majors.

També, en motiu de la Patum, l’ANC Berga hem confeccionat uns mocadors especials. S’ha creat un únic model de color groc amb l’estelada vermella impresa. El mocador està pensat per poder-lo lluir durant tota la Patum, tant la de lluïment com la de nit. En motiu dels Quatre fuets es posaran a la venda els mocadors que es podran trobar durant tots aquests dies de Patum a: Casa Figols (Pl. Viladomat,1), Merceria l’Estrella (Rda. Queralt, 12), Els Quatre Fuets (Pl. Viladomat, 18), Merceria Montserrat (C. Ciutat, 39) i també a la paradeta que l’ANC Berga tindrà aquest dissabte 25 de maig a la plaça Viladomat. El preu és de 4 euros.

Aprofitem per desitjar-vos una bona Patum, una Patum estelada!

 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada