Antoní Massaguer

Per vèncer cal anar-hi, anar-hi i anar-hi!


dilluns, 20 de maig del 2013

Per una televisió i una ràdio municipals

Al ple municipal del mes de maig les associacions de veïns de Berga van presentar una moció perquè l'Ajuntament realitzés els tràmits necessaris per dotar la ciutat d’uns mitjans de comunicació que vertebrin social i culturalment el dia a dia dels ciutadans. És a dir, que el municipi disposi d’una Televisió i una Ràdio públiques.
 
Davant de l’anunci de tancament de la Televisió Municipal de Berga perquè no s’ha trobat una solució legal que permeti la continuïtat de les emissions, i davant de la importància social, cultural i comunicativa d’aquest mitjà envers la ciutat, la moció demanava als grups municipals que facin tot el possible perquè la ciutat no es quedi sense televisió ni ràdio municipal i que aquests mitjans puguin continuar les seves emissions. Les associacions veuen imprescindible aquests mitjans, especialment durant les festes de la Patum, i es per això que s'ha fet la petició coincidint amb la propera celebració de la Patum.
 
A la moció també es demanava a totes les entitats, grups, institucions i ciutadans de Berga que se sumessin a aquesta iniciativa signant els documents que reparteixen les associacions de veïns mitjançant els establiments de la ciutat. I es per aquest motiu que des de la sectorial de l'Assembla Nacional Catalana a Berga realitzem aquest comunicat, per fer extensiu a tot el municipi que com entitat local ens hi adherim i hi donem suport.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada